Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΗΛΙΚΙΑ & ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ



Νόμος 4375/2016 αρθρο 43.
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ, ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ?


Άρθρο 43 - Νόμος 4375/2016 - Στοιχεία Ταυτότητας των Αιτούντων
2.
Σε περίπτωση έλλειψης των εγγράφων αυτών, τα στοιχεία ταυτότητας καταγράφονται με βάση τη σχετική δήλωση του αιτούντος, κατά την καταγραφή της αίτησης διεθνούς προστασίας.

3. Τα στοιχεία ταυτότητας δύναται να τροποποιηθούν με απόφαση Προϊσταμένου της αρμόδιας Αρχής Παραλαβής μετά από σχετική αίτηση του αιτούντος διεθνή προστασία, η οποία συνοδεύεται από πρωτότυπα έγγραφα της παραγράφου 1, εκτός αν η τροποποίηση αφορά προφανείς γραφικές παραδρομές ή παραδρομές προφανώς οφειλόμενες στη μεταφορά άλλων αλφαβήτων στο λατινικό αλφάβητο, οπότε αρκεί απλή αίτηση του ενδιαφερόμενου.
4. Κατ’ εξαίρεση το στοιχείο της ιθαγένειας και του τόπου γέννησης, μπορούν να τροποποιηθούν με απόφαση του Προϊσταμένου της Αρχής Παραλαβής, μετά από γνώμη του αρμόδιου χειριστή, εφόσον κατά τη συνέντευξη του άρθρου 52 ο αιτών προβεί σε σχετική δήλωση και θεμελιωθεί ότι τα στοιχεία αυτά έχουν καταγραφεί εσφαλμένα. Ομοίως κατ’ εξαίρεση μπορεί να τροποποιηθούν τα στοιχεία ταυτότητας εάν κατά τη συνέντευξη προβληθούν βάσιμοι και σοβαροί λόγοι για τους οποίους ο αιτών αρχικά δεν είχε δηλώσει τα πραγματικά του στοιχεία. Η ημερομηνία γέννησης τροποποιείται μετά από διενέργεια διαδικασίας προσδιορισμού ηλικίας σύμφωνα με το άρθρο 45, εκτός αν κατά τη συνέντευξη προκύψει ότι ο αιτών που έχει καταγραφεί ως ενήλικος είναι προφανώς ανήλικος, οπότε αρκεί απόφαση του Προϊσταμένου της αρμόδιας Αρχής Παραλαβής μετά από γνώμη του αρμόδιου χειριστή.
5. Σε περίπτωση που η ανάγκη τροποποίησης των στοιχείων της παραγράφου 4, και σύμφωνα με τα ανωτέρω, διαπιστωθεί κατά το στάδιο εξέτασης της προσφυγής, σύμφωνα με τα άρθρα 61 και 62, η τροποποίηση πραγματοποιείται με επιμέλεια του Προϊσταμένου του Τμήματος Συντονισμού της Υπηρεσίας Ασύλου, μετά από απόφαση της Επιτροπής Προσφυγών ενώπιον της οποίας εκκρεμεί η υπόθεση.
 ΔΛΔ, Ο ΡΗΝΟΥΧ ΣΑΡΜΟΥΖ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ. ΑΛΛΑ.... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ.


ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ?
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΝΜΕΤΕΧΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ/Α ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
 KOSTAS 
Kostas Barlas

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (link)


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΣΥ ΠΑΤΡΕΩΝ- ΒΟΤΣΗ 64- ΠΑΤΡΑ, 
ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΤΡ-ΠΕ-ΠΑΡ. 19:00- 21:00
email: esypatreon@gmail.com

ΤΗΛ.2610 009100 ΚΙΝ. 6997255597


Δεν υπάρχουν σχόλια