Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ

Ο Γενικος Γραμματέας του πολιτικου φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και  υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών  Γιάννης Πλόσκας στον Αθήνα 9,84


             



Βασικός στόχος της Ελλήνων Συνέλευσις μέσα από την πολιτική που κυριαρχεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα λιγότερο και περισσότερο από την απελευθέρωση του ανθρώπου. Δηλαδή μιλάμε για μία απελευθέρωση που θα συμβεί αποκλειστικά και μόνο με την ίδια την συμμετοχή του πολίτη. Σήμερα αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο πολίτης δεν συμμετέχει πραγματικά σε καμία απόφαση, νόμο, σε καμία διαδικασία που αφορά τον ίδιο.

Άρα όταν μιλάμε για στοίχημα και εκλογές μιλάμε για μία διαχρονική απαξίωση του πολίτη από όλους αυτούς τους κομματικούς μηχανισμούς που χρόνια διοικούν την πατρίδα μας , βλέπουμε τα ίδια τζάκια, την ίδια βουλή, τις ίδιες οικογένειες και κάθε 4 χρόνια μιλάμε για ένα στοίχημα αλλά χωρίς τον πολίτη να είναι η ουσία και στο δια ταύτα αυτής της διαδικασίας.

Άρα η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει στον πολίτη όλους τους παράγοντες πως η συμμετοχή στις αποφάσεις πρέπει να γίνεται από τον ίδιο τον πολίτη. Πρόσφατα γιορτάσαμε 200 χρόνια απελευθέρωσης, 200 χρόνια τώρα υπάρχει απελευθέρωση; Θυμηθείτε πως ξεκίνησε η πολιτική ζωή της πατρίδας μας εκείνα τα χρόνια και πως είναι σήμερα. Με ιδεολογίες, κομματικούς μηχανισμούς, ουσιαστικά με οτιδήποτε μπορεί να διαιρέσει τον άνθρωπο. Αυτό συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη με μία απαξίωση προς τους ανθρώπους και όχι μόνο στην Ελλάδα ενώ συμβαίνουν διαχωρισμοί διαχρονικά. Γι’ αυτό έρχεται η Ελλήνων Συνέλευσις χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα και χωρίς δόγμα διότι όταν κάθεται ο πολίτης σε ένα τραπέζι και αποφασίζει για την ζωή του δεν θα πρέπει να υπάρχει τίποτα που να τον διαχωρίζει.

Οι διαχωρισμοί μας έφτασαν σε αυτό το σημείο και βλέπουμε σήμερα να κυριαρχεί η ιδιοτέλεια του καθενός, ελάτε να ψηφίσετε εμάς και «ελάτε να ψηφίσετε εμάς να κυνηγήσουμε τους άλλους» και κοιτάξτε το αποτέλεσμα στην πατρίδα μας. Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι για όλους τους ανθρώπους και τον πολίτη, επιδιώκει και θα πετύχει την ένωση όλων των ανθρώπων γιατί μόνο με την συλλογικότητα μπορεί να έρθει ένα αποτέλεσμα σε μία Δημοκρατία που δεν είναι πολίτευμα, αλλά η εκτέλεση των αποφάσεων όλων των ανθρώπων και εδώ δεν συμβαίνει αυτό.

Πουθενά δεν αποφασίζουν οι άνθρωποι ώστε να εκτελούν τις αποφάσεις τους. Βλέπουμε μόνο αποφάσεις σκοτεινών κέντρων που έρχονται πολιτικοί διαχρονικά να τους εισάγουν σε μία πελατειακή σχέση υποχρεώνοντάς τους να τηρούν μία πολιτική που τελικά τους φέρνει σε απαξίωση. Άρα μιλάμε για στόχους ιδεολογιών και κομμάτων που μόνο τον διαχωρισμό έχουν φέρει στην πατρίδα μας. Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι απέναντι σε αυτόν τον διαχωρισμό και σε οτιδήποτε βρίσκεται απέναντι από την ανθρώπινη φυσιολογία.

Ο κομματικός και ιδεολογικός διαχωρισμός είναι απέναντι από την φυσιολογία του ανθρώπου. Οι άνθρωποι πρέπει να αντιληφθούν την ένωσή τους και οι ίδιοι να αποφασίζουν για την ζωή τους. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με μία τεράστια λεωφόρο που λέγεται Ελλήνων Συνέλευσις που καλεί και προσκαλεί όλο τον κόσμο να έρθει και να ψηφίσει αυτόν τον ανθρωποκεντρικό οργανισμό που εκφράζεται μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία. Μία διαδικασία που μετράνε άλλοι , το υπουργείο εσωτερικών είναι κουλό και δεν μπορεί να μετρήσει , ενώ τα πρωτοδικεία έχουν τις αποφάσεις τους φτάνουμε να βλέπουμε μία βουλή που δεν συγκροτείται ποτέ σε σώμα , αλλά διαλύεται. Όλα τα κόμματα συζητούν για συνεργασίες μεταξύ τους χρησιμοποιώντας στατιστικές τοποθετώντας τους ανθρώπους σε καλούπια και δεν τους επιτρέπουν να αντιληφθούν πως πρέπει να πορευθούμε. Λέμε Ελλήνων Συνέλευσις για την ένωση των ανθρώπων.

Ο πολίτης πρέπει να συμμετάσχει στις εκλογές καθώς η ψήφος δεν είναι μόνο 2 λεπτά από το χρόνο του αλλά όλη του η ζωή. Δεν ζητάμε μόνο την ψήφο των ανθρώπων αλλά να έρθουν να συμμετάσχουν στην τεράστια παλιγγενεσία του ανθρώπου γιατί μόνο με συμμετοχή και θέληση θα λάβουμε τα εχέγγυα να δομήσουμε μία Ελλήνων πολιτεία με σχεδιασμό που καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο.

Επιμέλεια κειμένου: Δήμος Δημαρέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια