Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ- ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ!

 ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 393 

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ!


Η ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 393 ΠΑΡ.1&2 !!! 
1. Συμβάσεις και συλλογικές πράξεις δεν μπορούν να αποδειχθούν με μάρτυρες εφόσον η αξία του αντικειμένου τους υπερβαίνει τις είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ.
2. Δεν επιτρέπεται η απόδειξη με μάρτυρες κατά του περιεχομένου εγγράφου, έστω και αν η αξία του αντικειμένου της δικαιοπραξίας είναι μικρότερη από τις είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ.
ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 13/12/19 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: "Τέλος, σχετικά με το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, η εισαγγελέας ζήτησε την υφ' όρον παύση της ποινικής δίωξης λόγω παραγραφής. «Εχοντας την αθωωτική απόφαση του Η’ Μονομελούς, ο κατηγορούμενος άρχισε να διαδίδει μέσω των ανθρώπων του, που τον ακολουθούσαν, ότι ήταν ο από μηχανής θεός που θα έσωζε τη χώρα από τα δεινά της» τόνισε, ζητώντας όμως την απαλλαγή του." 
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ!!! 
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ???!!!!!!
ΑΠΑΤΗ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ!! ΑΠΑΤΗ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ IBOE KAI ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

ΑΘΩΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!! Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ! 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!
ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ! ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια