Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ (ΦΕΚ 35Α/2010)

Η συρρίκνωση της Βουλής λόγω κορωνοϊού | tovima.gr
ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΦΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΟΜΟ 3845-ΦΕΚ 35Α ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ. 4 ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΚΟΝΟΝΙΚΩΝ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ή ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΔΙΜΕΡΗ Ή ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ.
4. Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη Βουλή για συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒΗΜΑ ΟΤΙ
Η συζήτηση των νομοσχεδίων θα γίνεται εφ΄εξής στη Βουλή με μικρότερο αριθμό βουλευτών. Δεν θα ανοίγει δηλαδή κατάλογος ομιλητών, αλλά οι κοινοβουλευτικές ομάδες θα αποφασίζουν για περιορισμένο αριθμό βουλευτών, οι οποίοι και θα τοποθετούνται.
Ο φόβος για την εξάπλωση του κορωνοϊού έκανε τη Βουλή να πάρει μέτρα. Τι είδους; Θα υπάρχει πρόβλεψη ώστε να μην βρίσκονται και οι 300 στην αίθουσα της Ολομέλειας, αλλά θα καλούνται αλφαβητικά ή ανά περιφέρειες σε ομάδες των είκοσι ή τριάντα ατόμων που ο ένας θα αφήνει απόσταση ενός μέτρου από τον άλλο. Ούτε χειραψίες, ούτε αγκαλιές, ούτε μπουνιές, ή αγκωνιές ούτε φιλιά.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ" ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ! 
ΟΛΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ  https://alfeiospotamos.gr/?p=44440 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: 

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΓΕΙ 14-2-2020

ΚΑΙ ΕΔΩ https://alfeiospotamos.gr/?p=44165 ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΒΙΑΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια