Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η "Παγκόσμια εγκληματική Οργάνωση Υγείας" Π.Ο.Υ. & το πρόγραμμα Σεξ Ed για παιδιά κάτω των τεσσάρων: Ομοφυλοφιλία, Πορνογραφία, και αυνανισμός με άλλους.



Εγκληματικό πρόγραμμα σπουδών προτείνει ο οργανισμός υγείας των Ηνωμένων Εθνών που προωθεί την παρεκκλίνουσα σεξουαλικότητα για τα παιδιά, υποστηρίζοντας ότι οι οδηγίες τους αντικαθιστούν αυτές των γονέων.

Μετά τον οργανισμό που χειρίζεται την τρέχουσα πανδημία COVID-19, ο Πρόεδρος Τραμπ αφαίρεσε τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Πολλοί άνθρωποι επέκριναν την απόφαση, αλλά μια πιο προσεκτική ματιά δείχνει ότι ο ΠΟΥ δεν είναι μόνο ανίκανος να εκτελέσει τη λειτουργία για την οποία δημιουργήθηκε, αλλά έχει πλευρικές ατζέντες που είναι πραγματικά εξωφρενικές.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια επικεντρώνεται στον εντοπισμό παιδιών κάτω των τεσσάρων ετών στην «απόλαυση και ευχαρίστηση του αυνανισμού» και ότι ακόμη και για τα παιδιά, η σεξουαλικότητα είναι «φυσιολογικό μέρος της ζωής όλων».

Το Κέντρο Συνεργασίας για την Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία του ΠΟΥ, που ιδρύθηκε το 2003 στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κέντρο Εκπαίδευσης Υγείας (BZgA) εστίασε στην καθιέρωση προτύπων για τη σεξουαλική εκπαίδευση, παρέχοντας καθοδήγηση για την εφαρμογή και υποστηρίζοντας την εφαρμογή προγραμμάτων κατάρτισης για εκπαιδευτικούς. Το πρόγραμμα έχει μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες και έχει χρησιμοποιηθεί διεθνώς. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε σε ένα έγγραφο-πλαίσιο για την ανάπτυξη της σεξουαλικής εκπαίδευσης . Έχει χρησιμοποιηθεί σε τουλάχιστον 14 χώρες για την ανάπτυξη ή προσαρμογή προγραμμάτων σπουδών για τη σεξουαλική εκπαίδευση και / ή για την υποστήριξη προς τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων.
Το πρόγραμμα σπουδών του ΠΟΥ προτείνει στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως έξι ετών, να τους δοθούν πληροφορίες «για τη φιλία και την αγάπη προς άτομα του ίδιου φύλου» και «ομοφυλοφιλικές σχέσεις» και να καθοδηγηθούν για να αναπτύξουν «μια ανοιχτή, μη κριτική στάση».
Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, τα παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών εισάγονται σε αυνανισμό συμπεριλαμβανομένου του «παίζοντας γιατρού» (π.χ. σεξουαλική δραστηριότητα με άλλο άτομο μη καθορισμένης ηλικίας). Τα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών εισάγονται σε «σχέσεις ίδιου φύλου» (δηλαδή ομοφυλοφιλία). 

Ο ΠΟΥ αφαιρεί επίσης την εξουσία των γονέων σε τέτοια θέματα, καθιερώνοντας τα πρότυπα του ως αντικαθιστώντας αυτά. 


Το 2018, ο Andrew MacLeod, πρώην επικεφαλής επιχειρήσεων στο Κέντρο Συντονισμού Έκτακτης Ανάγκης των Ηνωμένων Εθνών, ισχυρίστηκε ότι κατά την τελευταία δεκαετία υπολογίστηκαν 60.000 περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης από 3.300 παιδόφιλους που εργάζονταν στον οργανισμό.
«Τα εγκλήματα παιδιών βιασμού χρηματοδοτείται κατά λάθος, εν μέρει, από το Ηνωμένο Βασίλειο φορολογούμενους», είπε σε συνέντευξή του στο βρετανικό ταμπλόιντ The Sun . Ταυτόχρονα, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες παραδέχθηκε ότι ο ΟΗΕ «πάλεψε για πολλά χρόνια με το θέμα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης», όπως ανέφερε η βρετανική εφημερίδα The Times . 

Στις αρχές του 2017, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών παραδέχτηκε 145 περιστατικά στα οποία συμμετείχαν 311 θύματα μόνο το 2016, κυρίως σε ειρηνευτικές επιχειρήσεις.
Σε μια περίπτωση που είναι ανησυχητικά σχετική με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΠΟΥ, ο Καναδός ανθρωπιστικός εργαζόμενος Peter Dalglish, ο οποίος βοήθησε να βρει τη φιλανθρωπική οργάνωση Street Kids International, συνελήφθη από την αστυνομία στο Νεπάλ για ισχυρισμούς ότι συμμετείχε σε δραστηριότητες παιδόφιλων στην περιοχή Kavre, περίπου 50 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας, Κατμαντού.
«Με το πρόσχημα του κοινοτικού λειτουργού, ισχυριζόμενος ότι εκπαιδεύει φτωχά παιδιά και παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη, είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά αυτά τα παιδιά. Έχουμε αναπτύξει ένα ηχητικό δίκτυο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη παιδεραστών που εισέρχονται στο Νεπάλ. Παρακολουθούσαμε τις δραστηριότητες του Ντάλγλισς τις τελευταίες δύο εβδομάδες αφού ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητές του », δήλωσε ο επικεφαλής της CIB και αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας, Πούσκαρ Κάρκι, σύμφωνα με το Post του Κατμαντού .
Πριν από τη θητεία του στο Νεπάλ, είχε εργαστεί σε διάφορες υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών και ήταν εκπρόσωπος του ΟΗΕ-Habitat για το Αφγανιστάν.

Ήταν επίσης μέρος της αποστολής του ΟΗΕ για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης στον Έμπολα στη Λιβερία έως τον Ιανουάριο του 2016 και υπήρξε σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της νόσου.

πηγή https://aphdalosnays.blogspot.com 



Δεν υπάρχουν σχόλια