Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ- Διακήρυξη του ΟΗΕ για τους αυτόχθονες



Αν παρατηρήσεις με προσοχή τη νόμιμη διαδικασία που έχει γίνει μέσω των εντολών αποπληρωμής που καταθέτουν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα διαπιστώσεις πόσο τεράστια ισχύ έχει που δηλώνεις Αυτόχθων ιθαγενής, και τι προεκτάσεις έχει που το δηλώνεις εγγράφως, γνωστοποιώντας το παράλληλα στους θεσμούς του ΚΡΑΤΟΥΣ.





Ας το δούμε με εικόνες όμως για να το καταλάβουμε πιο εύκολα. (όπως είχε πει και ο Αρτέμης Σώρρας σε δημοσιογράφο: έχουμε κάνει τον γίγαντα φασολάκι και ακόμα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι).





Η πρώτη εικόνα λοιπόν είναι η εντολή που καταθέτουμε στην αρμόδια ΔΟΥ που ανήκουμε, πλέον ΑΑΔΕ. Όπως βλέπετε κοινοποιείται στη ΔΟΥ και στο αρμόδιο υπουργείο.

Στη δεύτερη εικόνα θα δείτε πως ως αυτόχθων, δηλωμένος στο κυρίαρχο Έθνος των Ελλήνων εγγράφως πλέον, διατηρείς κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Από που απορρέουν αυτά τα δικαιώματα όμως;; Από το σύνταγμα ή από την Διακήρυξη του ΟΗΕ για τους αυτόχθονες πληθυσμούς;; 


Για να δούμε μερικά άρθρα στις παρακάτω εικόνες, μπας και κάποιοι δείτε τη σύνδεση που πρέπει να υπάρχει, αλλά και τι οφείλει το κράτος απέναντι στους αυτόχθονες πληθυσμούς. Θα παρατηρήσετε πως ανάλογα με τα δικαιώματα των αυτοχθόνων τα κράτη προσαρμόζονται.. Δεν προσαρμόζονται οι αυτόχθονες με τα κράτη.








Ηλίας Καλλέργης

Μελετήστε καλά την διακήρυξη του ΟΗΕ  (LINK)

δείτε ακόμη



Δεν υπάρχουν σχόλια