Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώην υπουργός του Αφγανιστάν: «Να προσέξει η Ελλάδα τους κινδύνους με τους Ταλιμπάν»

  

 Πρώην υπουργός του Αφγανιστάν: «Να προσέξει η Ελλάδα τους κινδύνους με τους Ταλιμπάν»

..........................................................
«Προσοχή στους φανατικούς Ισλαμιστές»
Ήδη συρρέουν πρόσφυγες στα δυτικά σύνορα του Αφγανιστάν, με κατεύθυνση την Ευρώπη. Ο πρώην Αφγανός αξιωματούχος, προειδοποιεί την Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, τόσο για την «εργαλειοποίηση» των ανθρώπων αυτών από τον Ερντογάν όσο και από τις περιπτώσεις να υπάρξουν ανάμεσά τους ισλαμιστές τρομοκράτες που θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη χώρα μας...
(SOS )
( ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ )

Οι περισσότεροι δυτικοί διπλωμάτες, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι έχουν εγκαταλείψει ήδη την Καμπούλ με ελικόπτερα που τους μετέφεραν από τη συνοικία των πρεσβειών, στη λεγόμενη πράσινη ζώνη, στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ από χθες Κυριακή.

«Κανένας δεν περίμενε τις εξελίξεις αυτές. Όλοι πιστεύαμε πως μετά από 20 χρόνια παρουσίας ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, που τα πράγματα γινόντουσαν όλο και καλύτερα στο Αφγανιστάν, έλαβαν την απόφαση να σηκωθούν να φύγουν, χωρίς να δώσουν μια ευκαιρία στους Αφγανούς να προετοιμαστούν. Σαφώς και δεν θέλαμε να μείνουν για πάντα στη χώρα μας οι Αμερικανοί και οι άλλοι ξένοι, αλλά αυτό που έγινε ήταν τρελό και δείχνει τελικά πως σκέπτονται και αποφασίζουν κάποιοι για το μέλλον των λαών» λέει φανερά απογοητευμένος στο protothema.gr o κ.Ομάρ, κάνοντας λόγο για «μυστική συνεννόηση» ΗΠΑ και Ταλιμπάν, ερήμην της απερχόμενης αφγανικής κυβέρνησης.

..........................................................

Εικόνες χάους στο Αφγανιστάν



Χιλιάδες συρρέουν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

Χάος επικρατεί στην Καμπούλ τις τελευταίες ώρες μετά την προέλαση και τελικά επικράτηση των ανταρτών Ταλιμπάν οι οποίοι εισέβαλαν στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν και πλέον ελέγχουν το σύνολο αυτής.



ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ 

ΔΕΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ... ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΕΣ... ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ... ΑΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΕΝΩΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ... ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ... ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ... ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ... ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...


Εικόνες χάους στο Αφγανιστάν.Χιλιάδες συρρέουν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια