Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΤΟ "ΣΦΥΡΙ" ΟΙ Δ.Ε.Υ.Α.

 


ΣΤΟ ELEFSIS TV ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Μετά το άνοιγμα της αγοράς στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και το σπάσιμο του μονοπωλιακού χαρακτήρα της Δ.Ε.Η.- με όλα τα καταστροφικά επακόλουθα της εκτόξευσης των χρεώσεων- γινόμαστε τις τελευταίες ημέρες θεατές του σχεδίου που εξυφαίνεται για την ιδιωτικοποίηση και των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης. 

Με το πρόσχημα της αύξησης του λειτουργικού τους κόστους λόγω της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και την πιθανότητα να πληγεί άμεσα η βιωσιμότητα τους η ένωση των Δ.Ε.Υ.Α. με την πρόσφατη ανακοίνωση- ''μνημείο υποκρισίας'' -πετάει την καυτή πατάτα στα χεριά της κυβέρνησης και φυσικά η επομένη ημέρα είναι ή η εξεύρεση στρατηγικού επενδύτη ή σύμπραξη (βλέπε ξεπούλημα) δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε νέο εταιρικό σχήμα.

 Ο κύριος ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στο Νομό Λαρίσης , μιλάει για την ιδιωτικοποίηση του νερού στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.




ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Γ. ΜΥΛΩΝΑΣ: ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ –ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

«ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ- ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ».

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ Κ. ΜΠΛΙΑΤΣΟ ΑΝΤΩΝΗ.

Κ. ΜΠΛΙΑΤΣΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ Δ.Ε.Υ.Α Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ.

Α. ΜΠΛΙΑΤΣΟΣ: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΙ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΔΑΠ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΘ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80’ ΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ: ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ- ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΩΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΠΟΣΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Γ. ΜΥΛΩΝΑΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Α. ΜΠΛΙΑΤΣΟΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΙΔΕΑΣΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) που συνεδρίασε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 με τηλεδιάσκεψη, εκφράζει την έντονη ανησυχία και αγωνία του για τις υπέρογκες αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα που επιβαρύνουν τις Δ.Ε.Υ.Α. με πρόσθετο κόστος το οποίο υπερβαίνει το 80% περίπου, και εκτινάσσει το ενεργειακό κόστος των Δ.Ε.Υ.Α. στο 40 % περίπου στο σύνολο του λειτουργικού τους κόστους. 

Από στοιχεία 50 Δ.Ε.Υ.Α. για τους μήνες Αύγουστο μέχρι Δεκέμβριο στη Χαμηλή Τάση,  για ηλεκτρική ενέργεια που κόστισε 13 εκατ. €  οι Δ.Ε.Υ.Α. καλούνται να πληρώσουν επιπλέον 8 εκατ. €, ενώ για τους μήνες Νοέμβριο μέχρι Δεκέμβριο στην Μέση Τάση, για ηλεκτρική ενέργεια που κόστισε 1,7 εκατ. € οι Δ.Ε.Υ.Α. καλούνται να πληρώσουν επιπλέον 4 εκατ. €.

Το ενεργειακό αυτό κόστος δεν είναι πλέον διαχειρίσιμο από καμία Δ.Ε.Υ.Α. και δεν μπορεί να συμπιεσθεί με κανένα τρόπο διότι οι εγκαταστάσεις που λειτουργούν (γεωτρήσεις, αντλιοστάσια, μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, αφαλατώσεις) είναι ενεργοβόρες, ενώ ο ενεργειακός τους σχεδιασμός για την «πράσινη μετάβαση» απαιτεί χρόνο, «χώρο» σ΄ένα δίκτυο που όμως είναι κορεσμένο, και χρηματοδότηση που δεν έχει ακόμα διασφαλισθεί από την Πολιτεία…»

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ.

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ 40%, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ; ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΟ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Γ. ΜΥΛΩΝΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;

Α. ΜΠΛΙΑΤΣΟΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…

Οι υπερβολικές αυξήσεις της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος  που έρχονται να προστεθούν στις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος  το 2019, απειλούν πλέον ευθέως τη βιωσιμότητα των Δ.Ε.Υ.Α. και οδηγούν σε κατάρρευση κοινωφελείς δημοτικές επιχειρήσεις που ανήκουν και υπηρετούν τις τοπικές κοινωνίες, παρέχοντας υγιεινό και ασφαλές νερό και υπηρεσίες αποχέτευσης στον μισό πληθυσμό της χώρας μας.

Αν συμβεί αυτό, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, οι συνέπειες για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία θα είναι καταστροφικές. Αλλά, οι συνέπειες θα είναι και αναπτυξιακές για τη χώρα, αφού στις Δ.Ε.Υ.Α. κατευθύνονται σημαντικοί πόροι από τα Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προγράμματα και Ταμεία (ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας) που θα μείνουν αναπορρόφητοι και αναξιοποίητοι, αφού η εμπειρία και η τεχνογνωσία των Δ.Ε.Υ.Α. είναι δυσαναπλήρωτες.»

Γ. ΜΥΛΩΝΑΣ: ΒΑΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΥΑ…

Α. ΜΠΛΙΑΤΣΟΣ: ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΤΕ 6ΜΗΝΕΣ, ΕΙΤΕ 12ΜΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2019 ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΤ’ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, Η ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ…»





EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια