Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκαριστική έρευνα - Καρκίνος: Μεγάλη αύξηση παγκοσμίως σε άτομα κάτω των 50 ετών

Το 2019 οι νέες διαγνώσεις καρκίνου στα άτομα κάτω των 50 ετών ανήλθαν σε 1,82 εκατομμύρια, αριθμός αυξημένος κατά 79% σε σχέση με το 1990.



Όλες οι έρευνες για τον καρκίνο την μετα covid εποχή συμφωνούν στην τεράστια αύξηση των καρκίνων σε νέους ανθρώπους επιμένοντας το παράδοξο της εμφάνισης καρκίνων σε ηλικίες πολύ μικρότερες των 50 ετών. Αυτό που δεν μας λένε όμως είναι πού οφείλεται αυτή η μεγάλη αύξηση και ειδικά σε Ευρώπη, Αμερική και Ωκεανία...

δείτε την έρευνα εδω 
Καρκίνος: Δραματική αύξηση κρουσμάτων στις ηλικίες κάτω των 50

 Το πραγματικό παράδοξο είναι πώς γίνεται οι ερευνητές  να μην μπορούν να εντοπίσουν τα αίτια και να δηλώνουν ότι "τα αίτια της ανησυχητικής αύξησης παραμένουν ασαφή; Συμφωνούν όμως ότι "βασικός παράγοντας είναι ο "σύγχρονος τρόπος ζωής".

 Αρα ο σύγχρονος τρόπος ζωής που εχει επιβληθεί από τα κέντρα των αποφάσεων είναι καρκινογόνος και ανθρωποκτόνος. Αυτό σημαίνει οτι:

Τα συστήματα υγείας και πρόληψης ασθενειών των Κρατων εταιριών απέτυχαν παταγωδώς να προστατέψουν την υγεία των πολιτών.

Τα εμβόλια που επιβάλει ο παγκόσμιος οργανισμος υγείας Π.Ο.Υ. δεν θωράκισαν τελικά τους ανθρώπους.

Η διατροφή των ανθρώπων δεν βελτιώθηκε με τις παγκόσμιες προδιαγραφές που επιβάλουν οι Οργανισμοί ελέγχου τροφίμων ποτων και σκευασμάτων. Αντίθετα επέτρεψαν να μπουν "νόμιμα" στην διατροφή  χιλιάδες επεξεργασμένα προϊόντα εταιριών που αποδεδειγμένα βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων των ζώων και του περιβάλλοντος. 

Οι πολιτικές "πράσινης ανάπτυξης" μόλυναν περισσότερο τον αέρα που αναπνέουμε και τα νερά μας ...

Τα ηλεκτρονικά γκατζετάκια που τα αποκαλούν "τεχνολογία" κινητής τηλεφωνίας, 5G, 4G, 3G και εκατομμύρια στοχευμένες "νομιμες" συχνότητες μετάδοσης, επικοινωνίας, παρακολούθησης, τεχνητής επεξεργασίας πληροφοριών- που αδόκιμα την λενε νοημοσύνη- απέτυχαν παταγωδώς να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, να αποτρέψουν τις ασθένειες και να βελτιώσουν την γνώση και την συνειδητότητα των ανθρώπων προκειμένου να ζουν υγιή βίο...

Τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά συστήματα επίσης θα πρέπει να χρεωθούνε την τεράστια αύξηση των καρκίνων και απονεύρωσης του αμυντικού συστήματος των ανθρώπων απέναντι σε καρκινογόνους παράγοντες όπως το "στρες", η άγνοια, η έλλειψη κριτικής σκέψης, η αποδοχή της δουλείας, της καταπίεσης, η αφομοίωση του ψευδών και χωρίς αποδείξεις πληροφοριών σε τεράστιες ποιότητες. 

Και πόσα ακόμα θα μπορούσαμε να πούμε για τον "σύγχρονο τρόπο ζωής" που ευθύνεται-όπως λένε οι επιστήμονες- για την ραγδαία αύξηση των καρκίνων ακόμα και σε ηλικίες κάτω των 50.

Με λίγα λόγια, όλα τα σύγχρονα καθεστωτικά συστήματα οργάνωσης και διοίκησης  παράγουν μεταστατικό καρκίνο που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στον θάνατο των ίδιων των κοινωνιών των ανθρώπων και του περιβάλλοντος τους. Αυτό θέλουμε; όχι βέβαια!

Αυτό που αναγνωρίζουμε όλοι είναι οτι χρειάζεται είναι μια ολιστική αντιμετώπιση της ασθένειας ώστε ο ανθρώπινος οργανισμός ως ολότητα (ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ) να επανέλθει στην αρχική υγιή νομοτελειακή του θέση. 

Για να συμβεί αυτό πρέπει κατ αρχήν να γνωρίζουμε την αιτία του καρκίνου και όχι να προσπαθούμε μάταια να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα όπως γίνεται σήμερα.

Δεν αρκεί να αφαιρέσουμε έναν καρκινικό όγκο από έναν ασθενή διότι γνωρίζουμε πολύ καλά το γαϊτανάκι των μεταστάσεων....

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΣΗ

Ολιστική ίαση χρειαζόμαστε, που σημαίνει κατ αρχήν ΓΝΩΣΗ της ΑΙΤΙΑΣ της ασθένειας που προϋποθέτει ΓΝΩΣΗ της ΥΓΕΙΑΣ. 

Ένας υγιής οργανισμός λειτουργεί με συγκεκριμένους απαράβατους ΝΟΜΟΥΣ και κανόνες της ίδιας της Δημιουργίας. Γνωρίζουμε ήδη οτι για να συντηρηθεί σε κατάσταση υγείας ένας οργανισμός όλα τα όργανα, τα κύτταρα, και οι λειτουργίες βρίσκονται σε ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ, ΟΜΟΙΑ ΣΤΑΣΗ, δηλαδή λειτουργούν και συνεργάζονται για να εξυπηρετήσουν τον ίδιο ΣΚΟΠΟ και ΣΤΟΧΟ που δεν είναι άλλος από την διατήρηση της υγείας του οργανισμού. 

Αυτή η συνεκτικότητα διαφορετικών λειτουργιών των διαφορετικών μερών και οργάνων ενός οργανισμού απαιτεί ΝΟΗΣΗ, γι αυτό και διέπεται από την ιδιότητα της ΛΟΓΙΚΗΣ βάσει πραγματικών δεδομένων που συμβαίνουν σε όλον τον οργανισμό. Και ασφαλώς η αξιολόγηση των δεδομένων βασίζεται στην ΑΛΗΘΕΙΑ την ταύτιση δηλαδή με το υπαρκτό.

Όλα τα μέρη και όργανα του οργανισμού συνεισφέρουν με ΑΡΕΤΗ για όλους προς όλους προκειμένου να διατηρηθεί η κατάσταση της υγείας, λειτουργώντας με αμοιβαιότητα του ΔΙΚΑΙΟΥ με ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ και ΙΣΟΤΗΤΑ, αξιοποιώντας το κάθε διαφορετικό μέρος και όργανο την ΑΦΘΟΝΙΑ των υλικών και άυλων στοιχείων ενός οργανισμού, χωρίς φθόνο, ΕΛΕΦΘΕΡΑ με φρόνηση και ΑΝΔΡΕΙΑ όταν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε εισβολέα, μικρόβιο, παράσιτο, ιο απειλεί την υγιή λειτουργία του οργανισμού, όλα τα μερη και όργανα συγκλίνουν, συνδέουν και αρμόζουν τις διαφορετικές και αντίθετες λειτουργίες τους σε ένα εύρυθμο σύνολο με ΑΡΜΟΝΙΑ και τέλεια συναρμογή τιμώντας την ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ ολότητα του οργανισμού οδηγώντας τον στην διατήρηση της υγιούς ύπαρξής του προκειμένου να εκτελέσει τον σκοπό της δημιουργίας του με ΕΥΔΑΙΜΩΝΙΑ για να συνεισφέρει στο έργο της δημιουργίας ως δημιούργημα που γνωρίζει -ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ την θέση του και την αποστολή στην ΟΛΟΤΗΤΑ της δημιουργίας του.  

Άρα η ΥΓΕΙΑ είναι εντολή της ίδιας της Δημιουργίας και ακολουθεί τις 12 δώδεκα Αξίες που είναι ιδιότητες της δημιουργίας του ίδιου του ανθρώπου, του Έλλην Ανθρώπου (ΕΛΛΗΝ σημαίνει άνθρωπος) και η παραβίαση των Νόμων αυτων επιφέρει ασθένεια.

Ο καρκίνος λοιπόν για να εξαφανιστεί από τις κοινωνίες των ανθρώπων πρέπει να εναρμονιστούν οι άνθρωποι με τις 12 ΑΞΙΕΣ της δημιουργίας αναγνωρίζοντας και εφαρμόζοντας τα 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ όπως έχουν αποτυπωθεί στην ιδρυτική διακήρυξη του πανανθρώπινου Οργανισμού και Πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΕΡΓΟΣ- ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΚΑΘΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.





Δεν υπάρχουν σχόλια