Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με ψεύτικα νούμερα για την ανεργία κάνουν κυβερνητική πολιτική

 



Πάλι ψεύδονται για την ανεργία, ΕΛΣΤΑΤ και κυβέρνηση όπως δείχνουν τα στοιχεία που εκδίδει η ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ).

Τα στοιχεία κάθε μήνα δείχνουν ότι τα νούμερα που παρουσιάζει η κυβέρνηση είναι εντελώς πλασματικά και εικονικά, αφού ο καθ ύλην αρμόδιος Οργανισμός ΔΥΠΑ για την ανεργία που διαθέτει όλα τα στοιχεία, εκδίδει κάθε μήνα στατιστικό δελτίο με την ανεργία να είναι σταθερά υψηλότερη από αυτήν που παρουσιάζει η ΕΛΣΤΑΤ και τα κυβερνητικά όργανα ως επίσημη.

Αρκεί να ανατρέξει ο κάθε πολίτης στα αναλυτικά δελτία που εκδίδονται κάθε μήνα για να διαπιστώσει- αυτό που επισημαίνει και ο καθηγητής Μητρόπουλος στην ιστοσελίδα ΕΝΥΠΕΚΚ– την εξόφθαλμη διαφορά της πραγματικής ανεργίας με την εικονική ανεργία της κυβερνητικής και επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης.

Κι όμως κανένα κόμμα -δήθεν- αντιπολιτευτικό δεν ασχολείται με τα χαλκευμένα νούμερα της ανεργίας βάσει των οποίων οργανώνεται η “πολιτική” της χώρας μας. Την στιγμή μάλιστα που ο διορισμένος πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης και ο διορισμένος υπουργός οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης επαίρονται ότι κατέβασαν τα ποσοστά της ανεργίας από το 17,5% στο 10%. Δηλώσεις Χατζηδάκη στον ΣΚΑΪ: “Από 17,5% που παρελήφθη η ανεργία το 2019 είναι στο 10% και οι προβλέψεις είναι για περαιτέρω αποκλιμάκωση“. Αλλά ούτε και οι “πετσωμένοι” από την κυβέρνηση δημοσιογράφοι δεν μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν πού οφείλεται η μεγάλη απόκλιση στα ποσοστά της ανεργίας που παρουσιάζει η ΔΥΠΑ πρώην ΟΑΕΔ.

Με ψεύτικα νούμερα και ποσοστά πορεύεται η Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Θυμηθείτε ότι με χαλκευμένα νούμερα μπήκαμε στην ΟΝΕ και στα Μνημόνια.

Κανένα κόμμα δεν ασχολείται. Κανείς δεν ελέγχει! Κυβερνά η αυτοκρατορία του ψεύδους. Ένας ολόκληρος μηχανισμός, που λέγεται κράτος, υπηρεσίες, συνδικαλιστές, πορεύεται με ψέματα, και νομοθετεί καθημερινά νόμους για την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών.

Μόνο οι ίδιοι οι πολίτες μπορούμε να τους σταματήσουμε, και ενωμένοι να βγούμε από το Μάτριξ που παριστάνει το κράτος μας. Μόνο οι ίδιοι οι πολίτες ενωμένοι και συντεταγμένοι στον δικό τους φορέα μπορούν να αφαιρέσουν κάθε εξουσία από τους διορισμένους αντιπροσώπους που παριστάνουν την Βουλή μας δηλαδή την βούλησή μας.

Γεωργία Βαγενά

Δεν υπάρχουν σχόλια