Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελλάδα δεν είναι μια χρεωκοπημένη θυγατρική εταιρία της Ε.Ε.

 


Πλησιάζουν ευρωεκλογές και είναι επιτακτική ανάγκη για πρώτη φορά οι Έλληνες ευρωβουλευτές να γεμίσουν με υπερηφάνεια τους Έλληνες.

Δώδεκα (2012-2024) χρόνια πέρασαν από τότε που στα ευρωπαϊκά έδρανα του ευρωκοινοβουλίου συζητούσαν το υποτιθέμενο χρέος της Ελλάδας. Η ηγεσία της Ε.Ε. μαζί με τις Ελληνικές προδοτικές κυβερνήσεις, ετοιμάζονταν να πτωχεύσουν για 5η φορά την Ελλάδα με χαλκευμένα νούμερα και ψεύτικους δείκτες, προκειμένου να επιβάλουν παράνομα τους «επιτηρητές» της ΤΡΟΪΚΑ και τα Μνημόνια.

Ενδεικτική του τεράστιου άδικου που διέπραττε η ηγεσία της Ε.Ε. κατά της Ελλάδος ήταν η ομιλία του Εγγλέζου ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος παρομοίαζε τον τότε Γερμανό Υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με Γκαουλάιτερ και χαρακτήριζε ναζιστική την πρότασή του «επιτροπή να καταλάβει ένα μεγάλο κτήριο της Αθήνας και να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας».


Ο Ναιζελ Φάρατζ στην ομιλία του στην ευρωβουλή, προβλέπει την εξαθλίωση που δρομολογούσαν για τους Έλληνες μέσω των Μνημονίων. Στηλιτεύει τις δήθεν διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Ελλάδα καταγγέλοντάς τες ως «ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ, μια στρατηγική που χρησιμοποίησε και ο Πάλμερστον εναντίον της Αθήνας τον 19ο Αιώνα. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί σήμερα ότι η Ελλάδα δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια Αποικία, και όλα αυτά είναι ένα τεράστιο λάθος. Και συνεχίζει: Η Ελλάδα δεν είναι μια χρεωκοπημένη θυγατρική εταιρία ,όπου η κεντρική διοίκηση έρχεται και αναλαμβάνει τον έλεγχο. Η Ελλάδα είναι ένα Έθνος με ψυχή, ένα Έθνος με υπερηφάνεια, με ιστορία. Για τον θεό, επινόησαν πρώτοι την Δημοκρατία. Υποφέρουν, η ανεργία στους νέους είναι 50%, κι αυτό συμβαίνει κύριε Βαν Ρομπάι επειδή βρίσκονται στο ευρώ! Εσείς προκαλείτε την αθλιότητα σε αυτές τις χώρες και λέτε μπούρδες για θέσεις εργασίας και ανάπτυξη. Τίποτε από αυτά δεν θα γίνει στην πραγματικότητα.»

Την ίδια εποχή που ο Άγγλος ευρωβουλευτής υπερασπιζόταν την Ελλάδα ως έθνος, εθνοπροδότες έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ όπως η Νίκη Τζαβέλα ζητούσαν να καεί η Ελλάδα για να υπάρχει συνοχή στην Ενωμένη Ευρώπη. 


Έτσι λοιπόν, δώδεκα χρόνια μετά, καμία ανάπτυξη δεν συνέβη στην φτωχοποιημένη Ελλάδα παρά μόνο ξεπούλημα και κλοπή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας της, ακρίβεια, σκάνδαλα, και ολική κατάπτωση θεσμών και αξιών. Η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε ποτέ από την εποχή του Πάλμερστον και έχει να βιώσει την πραγματική δημοκρατία πάνω από 2.500 χρόνια.

Η ΤΡΟΪΚΑ έφυγε κάποια στιγμή, αλλά έμειναν οι εντεταλμένοι των κομμάτων να συνεχίσουν το ανθελληνικό τους έργο. Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ βλέπουμε ξένους ευρωβουλευτές να υπερασπίζονται την Ελλάδα, δεν βλέπουμε Έλληνες ευρωβουλευτές να το κάνουν, επειδή η Ελλάδα λειτουργεί ως αποικία των Βρυξελών μέσω μιας φεουδαρχικής κομματοκρατίας που παριστάνει το κράτος μας. Κομματικοί ευρωβουλευτές βουτηγμένοι στα σκάνδαλα (βλέπε Καϊλή) εντεταλμένοι να υπερασπίζονται αλλότρια συμφέροντα ως δουλικά ψηφίζουν συστηματικά εναντίον της Ελλάδος. Έχουν καταλειφθεί οι Ελληνικοί θεσμοί από μη Έλληνες και αυτό πρέπει να σταματήσει.

Η πορεία κατάπτωσης μπορεί να σταματήσει μόνο όταν ενεργοποιηθεί το ελληνικό Έθνος, αυτό το έθνος ανθρώπων με ψυχή και Ιστορία σε όλο τον πλανήτη, που είναι πηγή Αξιών, Πολιτισμού και Δημοκρατίας για όλη την Ανθρωπότητα και το αναγνωρίζουν όλοι. Σήμερα το μοναδικό έθνος των Έλλην έχει συνταχθεί στον δικό του Πολιτικό Φορέα και έχει πλέον Πολιτική και νομική εκπροσώπηση με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι (ευκαιρία) δίκαιος καιρός, οι Έλληνες να εκλέξουν και να στείλουν στην ευρωβουλή τους εκπροσώπους του έθνους, διότι είναι οι μόνοι που μπορούν να αποκαταστήσουν τα Δίκαια των Έλλην και της Ελλάδας και να επαναφέρουν την ελληνικότητα της Ευρώπης, κόρης του Διός.

Γεωργία Βαγενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια