Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

 


Κατά την  ευθυγράμμιση του πλανήτη μας Δήμητρα  με τον Ήλιο μας Απόλλωνα και τον Υπερίωνα Σείριο κάθε καλοκαίρι συμβαίνει ένα ζωντανό θαύμα!

Η Ελλάνια πρωτοχρονιά για τους Έλλην ήταν και είναι η επιτολή του Σειρίου, δηλαδή η ταυτόχρονη ανατολή του Ήλιου μας Απόλλωνα με τον Σείριο. Η ευθυγράμμιση του πλανήτη μας Δήμητρα με τον ήλιο και τον κεντρικό ήλιο του σύμπαντός μας Σείριο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός ετήσιου κύκλου του πλανήτη μας γύρω από τον ήλιο μας Απόλλωνα και την έναρξη ενός νέου ετήσιου κύκλου των 360 μοιρών-ημερών.

Για τον πλανήτη μας Δήμητρα αυτή η ευθυγράμμιση συντελείται κάθε καλοκαίρι κατά το διάστημα των τελευταίων ημερών του μήνα Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Πρόκειται για ένα αστρονομικό φαινόμενο που γίνεται εμφανές στους ανθρώπους όλου του πλανήτη  διότι κατά την διάρκεια της επιτολής- εκτός των άλλων- το νερό της θάλασσας γίνεται υφάλμυρο, δηλαδή μειώνεται εμφανώς η αλατότητα του θαλασσινού νερού με αποτέλεσμα να μπορείς να το καταπιείς- κάτι που είναι αδύνατο να συμβεί  όλο το υπόλοιπο διάστημα.

Μάλιστα έχει γίνει επανειλημμένως μέτρηση της αλατότητας του ύδατος με αγωγιμόμετρο απο Έλλην ανθρώπους που βίωσαν το φαινόμενο και έχει αποδεδειχθεί μπροστά στα μάτια τους ότι η αλατότητα της θάλασσας κατά την κορύφωση του φαινομένου έπεσε από το 33% στο 8%!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

https://www.e5-esy.gr/dromena/  


Δεν υπάρχουν σχόλια