Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άλλη μια φασίζουσα επίθεση των antifa εναντίον της “Ελλήνων Συνέλευσις” στην Θεσσαλονίκη

 



Μέρα μεσημέρι, ανενόχλητοι, για άλλη μια φορά, η παρακρατική ομάδα των “antifa” επιτέθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στον νέο γραφείο “κόσμημα” ελληνικότητας της Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Θεσσαλονίκης, λερώνοντας με μπογιές και απειλητικά συνθήματα την πρόσοψη του Οργανισμού.

Είναι ανησυχητικό δε, ότι κανένα κανάλι, εφημερίδα, ή δημοσιογραφικό site δεν προέβαλε την είδηση, και κανένα κόμμα δεν βγήκε να καταδικάσει την τρομοκρατική αυτή πράξη, ως πράξη που υπονομεύει ευθέως την ασφάλεια και την δημοκρατικότητα της χώρας.

Η Κεντρική Διοίκηση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Ελλήνων Συνέλευσις, δια της εκπροσώπου τύπου, έκανε την εξής Ανακοίνωση:

Η φασίζουσα συμπεριφορά των “αντιφασιστών”

Για μια ακόμα φορά, σε μια χώρα που επαίρεται για τη δημοκρατία της, οπαδοί της ξενόφερτης woke υποκουλτούρας και του εκσυγχρονισμένου ολοκληρωτισμού επιτέθηκαν και προξένησαν φθορές σε γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις. Στόχος τους, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, ήταν ο νεοσύστατος Οργανισμός της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Υπό το πρόσχημα της “αντιφασιστικής δράσης”, οι παρακρατικές αυτές ομάδες ακύρωσαν στην πράξη κάθε δημοκρατική αρχή και αξία, ανακαλώντας στη μνήμη όλων τις πρακτικές των Μελανοχιτώνων του Μουσολίνι και των SS του Χίτλερ. Το διαχρονικό και επιλεκτικό μένος τους εναντίον της Ελλήνων Συνέλευσις μαρτυρεί πρωτίστως τον ψυχωσικό μισελληνισμό τους και τον φόβο τους για τη δυναμική εμφάνιση της ελληνικής κοσμοθέασης και του αξιακού της συστήματος στο κοινωνικό και πολιτικό προσκήνιο της χώρας.

Οι ελεύθεροι άνθρωποι, ως ατομικές αλλά και συλλογικές ολότητες, είναι οι πραγματικοί αντίπαλοί τους. Αυτούς φοβούνται, γιατί η συνένωσή τους, υπό την αιγίδα ενός φορέα με υγιείς αξίες και αρχές, αποτελεί το μέγιστο εμπόδιο στην πραγμάτωση του τεχνολογικού μεσαίωνα, τον ερχομό του οποίου ευαγγελίζονται άπαντες οι αυτόκλητοι “αντιφασίστες”.

Είναι γνωστό ότι σε πράξεις εκφοβισμού επιδίδεται μόνον όποιος φοβάται και νιώθει ανασφαλής ο ίδιος. Από τον κανόνα αυτόν δεν εξαιρούνται οι ορδές των νεοβαρβάρων που βανδάλισαν μια εστία αυθεντικής ελληνικότητας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της 11ης Νοεμβρίου.

Και, βεβαίως, δεν εξαιρούνται όλοι όσοι υποκινούν και χειρίζονται τις εν λόγω ορδές. Δηλαδή, οι εν Ελλάδι τοποτηρητές των Βρυξελλών και του Νταβός, που χάνουν τον ύπνο τους και στη σκέψη μόνο μιας συλλογικής εθνικής αφύπνισης. Γι’ αυτό άλλωστε αφήνουν απροστάτευτους τους Έλληνες πολίτες, κυρίως όσους εργάζονται μεθοδικά υπέρ της συνένωσης του έθνους, ενώ οχυρώνουν σαν κάστρα τις εστίες των ιδίων και των φερεφώνων τους. Πώς αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να ερμηνεύσει την ολιγωρία των αρχών, τόσο κατά τη διάρκεια του βανδαλισμού των γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσις όσο και στη συνέχεια για την ανεύρεση και την τιμωρία των δραστών; Όταν, μάλιστα, οι ίδιοι κοινοποιούν στα διαδικτυακά τους μέσα την αποτρόπαια πράξη τους -και άρα δημοσίως ομολογούν την ενοχή τους;

Ως Ελλήνων Συνέλευσις, δηλώνουμε ότι δεν μας πτοούν τέτοιου είδους φασίζουσες συμπεριφορές και βίαιες ενέργειες εναντίον μας. Οι εστίες αυθεντικής ελληνικότητας και πραγματικής δημοκρατίας θα συνεχίσουν να αυξάνονται και να επιτελούν το εθνικό τους έργο σε όλη την επικράτεια. Ωστόσο, καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε ενώπιον του ελληνικού λαού την ανεμπόδιστη δράση των παρακρατικών ομάδων που δήθεν πολεμούν αυτό που οι ίδιοι είναι. Κα καλούμε τους φορείς και τα κόμματα, που προασπίζονται τις δημοκρατικές αρχές και αξίες, να καταδικάσουν μαζί μας τη συγκεκριμένη αλλά και κάθε τέτοιου είδους ενέργεια. Η σιωπή τους θα συνιστά συναίνεση και συνενοχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια