Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρωσία: Το Υπ. Δικαιοσύνης κατέθεσε μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο να τεθεί εκτός νόμου το διεθνές κίνημα LGBT ως εξτρεμιστικό


 Το Ανώτατο Δικαστήριο θα εξετάσει εντός του μήνα, το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης να τεθεί εκτός νόμου το «διεθνές δημόσιο κίνημα LGBT» ως εξτρεμιστικό.

Το ρωσικό υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι κατέθεσε μήνυση στο ανώτατο δικαστήριο για να θέσει εκτός νόμου το «διεθνές δημόσιο κίνημα LGBT» ως εξτρεμιστικό.

Η κυριότερη ΜΚΟ ΛΟΑΤΚΙ+ στη Ρωσία, η LGBT-Set (Δίκτυο ΛΟΑΤΚΙ), κατατάχθηκε στο τέλος του 2021 στους «ξένους πράκτορες» ως οργανισμός που ασκεί πολιτική δραστηριότητα και λαμβάνει χρηματοδότηση από το εξωτερικό.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το διεθνές “κίνημα” ΛΟΑΤΚΙ (παρά φύσει ατόμων) χρηματοδοτείται από ιδρύματα σιωνιστών τραπεζιτών όπως το Open Society Foundation του George Soros.

Οι οργανώσεις αυτές λειτουργούν πραγματικά ως “ξένοι πράκτορες” αφού βρίσκονται υπό ξένη επιρροή και χρηματοδοτούνται για να υπηρετούν αυτόν που τους πληρώνει και που οι σκοποί του είναι διαφορετικοί από τα συμφέροντα της χώρας στην οποία δραστηριοποιούνται.

Οι ίδιες οργανώσεις λειτουργούν ως “ξένοι πράκτορές και στην χώρα μας στην Ελλάδα όπου “πέφτουν” λεφτά από τον Soros σε Δήμους, κέντρα προσφύγων, σκοπιανές οργανώσεις και κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Το ανθελληνικό κομματικό κράτος όμως τους έχει δώσει πρόσβαση σε όλη την δημόσια διοίκηση αλλά και την εκπαίδευση των παιδιών μας!

δημοσίευμα του 2018

Νωρίτερα φέτος, ο Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγόρευε την «προπαγάνδα LGBT» μεταξύ των ενηλίκων. Το καλοκαίρι, οι Ρώσοι νομοθέτες απαγόρευσαν επίσης την ιατρική παρέμβαση και τις διοικητικές διαδικασίες που θα επέτρεπαν στους ανθρώπους να αλλάξουν φύλο.

Ο νόμος που ψηφίστηκε στην Ρωσία το 2022 προτείνει να απαγορεύεται σε όλους τους Ρώσους να προωθούν ή να «επαινούν» τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις ή να προτείνουν δημόσια ότι είναι «φυσιολογικές». Απαγορεύει επίσης την προπαγάνδα της παιδεραστίας και την αλλαγή φύλου σε διαφημίσεις, βιβλία, ταινίες.

Η αρχική έκδοση του νόμου που εγκρίθηκε το 2013 απαγόρευε την «προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» μεταξύ ανηλίκων. Τώρα οι Ρώσοι νομοθέτες το εφαρμόζουν και σε ενήλικες.

Τα άτομα που διαδίδουν αυτό που το νομοσχέδιο αποκαλεί «προπαγάνδα LGBT» ή επιχειρούν να το πράξουν, θα τιμωρούνται με πρόστιμο έως και 400.000 ρούβλια (6.600 δολάρια). Σε νομικά πρόσωπα μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο έως και 5 εκατομμύρια ρούβλια (82.100 $). Οι δε αλλοδαποί θα συλλαμβάνονται για έως και 15 ημέρες ή θα απελαύνονται, σύμφωνα με το κείμενο του νομοσχεδίου.

 Ο Πούτιν σε ομιλίες του τονίζει οτι: «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.  Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την υποβάθμιση και τον εκφυλισμό. Θα το κάνουμε” Η βελτίωση των gay δικαιωμάτων στη Ρωσία θα σήμαινε ότι η χώρα δεν θα είχε αρκετά παιδιά για να διασφαλίσει το μέλλον της”. Και έχει δίκιο. Μόνο εντός φυσιολογίας υπάρχει συνέχεια στην δημιουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια