Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με ζακετούλα και πλαδαρό ύφος ο Κυρ. Μητσοτάκης εγκαινίασε το αναστηλωμένο ανάκτορο του βασιλέα Φιλίππου Β’ στις Αιγές.

 


του Αλέξανδρου Μυλωνά

Με ζακετούλα και πλαδαρό ύφος πήγε ο Κυρ. Μητσοτάκης να εγκαινιάσει το αναστηλωμένο ανάκτορο του βασιλιά των Μακεδόνων, Φιλίππου Β' στις Αιγές, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της ελληνικότητας.

Στις αρχές Ιανουαρίου το 2024 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το ανάκτορο του Βασιλέα Φίλιππου Β΄ στις Αιγές.
Στο λόγο του έθεσε ως "στοίχημα" όπως χαρακτηριστικά λέει τον πολλαπλασιασμό των επισκεπτών ώστε να αυξηθούν τα έσοδα και να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη.
Αναφέρθηκε στο λόγο του για το ανάκτορο οπού δολοφονήθηκε ο Φίλιππος Β΄ και ανακηρύχθηκε βασιλέας ο υιός του Αλέξανδρος Γ΄, ο Μέγας Αλέξανδρος.
Ο Μητσοτάκης είπε στο λόγο του για τον Φίλιππο Β΄ ότι υπήρξε ο πρώτος Ευρωπαίος Βασιλιάς.

Ξέχασε φυσικά να πει ότι ο Φίλλιπος εκλέχτηκε επίσημα βασιλέας από την Συνέλευση όλων των Ελλήνων του τότε κόσμου και εν συνεχεία ακολούθησε η εκλογή του μεγάλου Αλέξανδρου από όπου ξεκινούν όλα τα κληρονομικά δικαιώματα και ειδικότερα του δικαιώματος της Βασιλείας από τον Οίκο του Μεγάλου Αλέξανδρου.
Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος πραγματικός Βασιλικός Οίκος στην Ευρώπη, όλοι οι επόμενοι πλάστηκαν από την επικράτηση της δογματικής νομοθεσίας που έπρεπε να είναι "πιστός εν Χριστώ" μέσω της ρωμανικής-βυζαντινής αυτοκρατορίας, και με αυτό το τρόπο απέκτησαν παράνομα και καταχρηστικά πλαστά βασιλικά δικαιώματα οι μέχρι σήμερα δήθεν βασιλικές οικογένειες.

Το εξωφρενικό είναι ότι στην ομιλία του ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην Μακεδονία σαν κάτι ξένο από την Ελλάδα περιορίζοντάς την στον ορό "Ελληνιστικό", υποτιμώντας την σημασία της Ελληνικότητας της Μακεδονίας που τόσο εγκληματικά παρέδωσαν στο κράτος των Σκοπίων επιτρέποντάς να αναφέρονται τα σλαβικά ως μακεδονική γλώσσα, ενώ είναι στους πάντες γνωστό ότι οι Σλάβοι εμφανίστηκαν στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος 1000 χρόνια περίπου μετά τον Μέγα Αλέξανδρο!

Επίσης μίλησε για τον μέγα Αλέξανδρο ότι "ίδρυσε πόλεις, ενσωματώνοντας μεγάλους και διαφορετικούς πληθυσμούς σε μία πρωτοφανούς έκτασης αυτοκρατορία". Φυσικά αυτό δεν είναι ακριβές, διότι ο Μέγας Αλέξανδρος εξτρατευσε για να απελευθερώσει τους ελληνικούς πληθυσμούς που κατοικούσαν στην Ανατολή και είχαν γενοκτονηθει, δολοφονηθεί και υποδουλωθεί από παραχαράκτες καταχραστές ανθέλληνες προκειμένου να ιδιοποιηθούν τα κληρονομικά δικαία και δικαιώματα των 'Ελλην.


Ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε καταχρηστικά στην πρώτη μορφή παγκοσμιοποίησης από τον Φίλιππο και τον Μέγα Αλέξανδρο, για να ευλογήσει τα σημερινά σχέδια "παγκοσμιοποίησης" που καμία σχέση δεν έχουν με τις πανανθρώπινες Αξίες και τις Αρχές της ελληνικότητας.

Έτσι ανέφερε στο λόγο του την "ανάγκη της συνύπαρξης διαφορετικών λαών και πολιτισμών, ώστε τα διαχρονικά αιτήματα τα οποία απασχολούν και εμάς στις ήμερες μας, από την οργάνωση του κράτους μέχρι την κατανομή των δημοσίων πόρων", να κατευθύνονται κατά το δοκούν σε Εταιρίες, Μ.Κ.Ο. και οργανισμούς χωρίς νομική υπόσταση και στην ουσία να απομυζούν τον Έλληνα άνθρωπο.

Τέλος κλείνοντας δεν μπορώ να μην εστιάσω στο ντύσιμο του πρωθυπουργού, που ντύθηκε για περίπατο στην έξοχη με ζακέτα, χωρίς γραβάτα, μη δείχνοντας κανένα σεβασμό για την σημασία του σημαντικότερου μνημείου της ελληνικότητας απανταχού του πλανήτη. Αυτό δηλώνει ότι όχι μόνο δεν σέβεται τους Έλληνες και την ιστορία τους αλλά είναι εντεταλμένος εχθρός τους!

Δεν μας εκπλήσσει δε, που οι εντεταλμένοι ανθέλληνες μετέτρεψαν το δεκαεξάκτινο ήλιο σύμβολο του Έλλην Βασιλέα Φιλίππου της Μακεδονίας σε οκτάκτινο! Αυτή την ύβρη και την παραχάραξη είναι καθήκον των Ελλήνων να την τιμωρίσουν, όπως και να αποκαταστήσουν την αληθινή ιστορία που τόσα χρόνια μας κρύβουν οι αποστάτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια