Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρωεκλογές 2024: 1η αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμη Σώρρα

 


Του Πέτρου Ιακώβου

Στις 22 Απριλίου 2024 ο πρόεδρος του Πολιτικού φορέα του Έθνους «Ελλήνων Συνέλευσις», κ. Αρτέμης Σώρρας, εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, παραχώρησε την πρώτη του αποκλειστική, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη, στο τηλεοπτικό κανάλι «ΕΛΕΥΣΙΣ ΤV».



Κατά την διάρκεια αυτής της συνέντευξης ο κ. Σώρρας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, οι οποίες αφορούσαν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα θέματα, μερικά εκ των οποίων θα αναφέρουμε επιγραμματικά στην συνέχεια.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Σώρρας ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να γίνει πρώτα ένας λεπτομερής έλεγχος των συμφωνιών που έχουν υπογραφεί, καθώς και ο σχετικός οικονομικός ισολογισμός που αφορά το δούναι και λαβείν της χώρας μας.

Θύμισε δε, ότι η ίδια η ΕΕ ήταν αυτή που είχε την ανάγκη να βρίσκεται στο κοινοπρακτικό της η χώρα μας, με τον τεράστιο πλούτο της, σε τέτοιο βαθμό που κυριολεκτικά την έσυρε στην κοινοπραξία, χωρίς να ρωτηθεί με δημοψήφισμα ο Ελληνικός λαός, εάν το θέλει αυτό.

Τόνισε ότι δεν υπάρχει ισότητα στις οικονομίες των χωρών της ΕΕ, καθώς η χώρα μας έχει παραμεληθεί από τους κυβερνώντες της και διοικείται κατά τρόπο που παραπέμπει σε ένα ανώμαλο και παράλογο τηλεπαιχνίδι, που εκτελείται μέσα στην ΕΕ, με θύμα πάντα τον Έλληνα πολίτη και την Ελλάδα. 

Ανέφερε παραδείγματα συγκεκριμένων παραλογισμών και ανισοτήτων που επικρατούν στην χώρα μας όπως:

– τεράστια ακρίβεια, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που υπάρχει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες

– έλλειψη μαρίνων, ιδιόκτητων αεροδρομίων κ.α.

– πώληση του νερού και των δήμων σε αλλοδαπούς ιδιώτες

– διαπλοκή και τεράστια σκάνδαλα

– διοικείται από κυβέρνηση, η οποία δεν φέρει κανέναν Ελληνικό στοιχείο και  

  δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον Έλληνα πολίτη και την Ελληνικότητα!

– η ΕΕ υποχρέωσε τη χώρα μας να θάβει τα προϊόντα της, (λεμόνια,  

  πορτοκάλια, μήλα, αχλάδια) και να τα εισάγει από χώρες οι οποίες δεν

  ανήκουν στην ΕΕ!

– παραχώρηση δικαιωμάτων συμμετοχής σε αθλήματα και καλλιτεχνικούς    

  διαγωνισμούς, σε χώρες που δεν ανήκουν στην ΕΕ!

– υποχρεωτικός εμβολιασμός υγιών ανθρώπων κατά την διάρκεια της πρόσφατης πανδημίας με εμβόλια.

– υποχρεωτικός εμβολιασμός όλων των παιδιών ακόμη και μωρών που μόλις έχουν γεννηθεί!

– άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά πέφτοντας νεκροί σε δημόσια θέα!

– ψήφιση νόμου για να τρώμε σκουλήκια!

– γενετικά τροποποιημένα φρούτα, λαχανικά και σπόροι

– όλα τα ζώα είναι υβρίδια που έχουν προκύψει με γενετική τροποποίηση

– όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μεταλλαγμένα

– παραγωγή και κυκλοφορία συνθετικού κρέατος

– μεταγγίσεις συνθετικού, μη ανθρώπινου αίματος

– συνεχείς αεροψεκασμοί με άγνωστα υλικά, για την τροποποίηση του καιρού, χρηματοδοτούμενοι με δημόσιο χρήμα από τον ΕΛΓΑ (Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων), 

– εργαστηριακή δημιουργία άπειρων ειδών εντόμων, (κοριοί, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια κ.α.)

– συνεχής μόλυνση του νερού

Σχολίασε ότι όλα αυτά τα παράλογα δείχνουν ότι η σημερινή ΕΕ δεν έχει καμία σοβαρότητα, δεν ξέρει τι κάνει, που πάει, τι θέλει και δεν έχει κανένα κοινό στόχο και σκοπό.

Έθεσε το ερώτημα γιατί ο Ελληνικός, ο Ευρωπαϊκός και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δεν προστάτεψαν τους πολίτες από όλα αυτά τα τεράστια θέματα που έχουν προκύψει και αφορούν την υγεία των πολιτών.

Επεσήμανε ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να μη μπορεί να λιώσει η σάρκα των ανθρώπων μετά τον θάνατό, εξαιτίας των τεραστίων ποσοτήτων φαρμάκων που τους είχαν δοθεί, όταν ήταν ζωντανοί, δήθεν, για να προστατευθούν, από όλες τις αρρώστιες που τους είχαν φορτώσει. 

Κατήγγειλε την μαζική δολοφονία ανθρώπων στα Τέμπη. Και με αφορμή το γεγονός που η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε στις κατηγορίες που είχε προσάψει η Εισαγγελία της ΕΕ σε στελέχη της, για τον έγκλημα στα Τέμπη, λέγοντας ότι είναι εσωτερικό θέμα της χώρας και θα το επιληφθεί η ίδια. 

Επισήμανε ότι αυτό πιστοποιεί την ανάλογη δυνατότητα που είχε η κυβέρνηση της χώρας μας το 2010, να αρνηθεί την επιβολή των μνημονίων με εντολές της ΕΕ, αλλά δεν το είχε πράξει τότε και άφησε την χώρα να ξεπουληθεί και τον κοινωνικό ιστό της να διαλυθεί, οδηγώντας πολλούς ανθρώπους στην αυτοκτονία!  

Αναφέρθηκε και στο θέμα του μεταναστευτικού και των διαφημίσεων που έχει επιτρέψει η κυβέρνηση να γίνονται σε τριτοκοσμικές χώρες, καλώντας και χρηματοδοτώντας με ελληνικά χρήματα, εκατομμύρια μετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος, να έρθουν να μείνουν στην Ελλάδα.

Επισήμανε το γεγονός ότι όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες είναι πτωχευμένες και στο επόμενο διάστημα είναι υποχρεωμένες να δανειστούν χωρίς τόκο από τον μη τοξικό, υγιή και αληθινό πλούτο των κυρίαρχων Ελλήνων, ώστε να ανέβει η οικονομία τους και να ξεφουσκώσει το χρέος τους.

Σε ότι αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο κ. Σώρρας τον θεώρησε ως παγκόσμιο μεταξύ της συμμαχίας των ΗΠΑ μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και της Ρωσίας.  

Στο σημείο αυτό ο κ. Σώρρας έκανε μία εκπληκτική αποκάλυψη, λέγοντας ότι στην ατλαντική συμμαχία του ΝΑΤΟ είναι μέλος και η Ρωσία!

Και επειδή, σύμφωνα με το καταστατικό του ΝΑΤΟ, δεν επιτρέπεται χώρα του ΝΑΤΟ να εναντιωθεί σε κάποια άλλη χώρα που επίσης είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

Την εντολή επίθεσης του ΝΑΤΟ σε κάποια χώρα μπορεί να την δώσει μόνο το όργανο που ονομάζεται Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και κανείς άλλος. Όμως σύμφωνα με τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ, υπάρχουν πέντε χώρες οι οποίες μπορούν να ασκήσουν βέτο, μεταξύ των πέντε αυτών χωρών που έχουν την δυνατότητα, είναι και η Ρωσία!

Άρα δεν υπάρχει καταστατικά και νομικά η δυνατότητα να χτυπηθεί η Ρωσία από το ΝΑΤΟ, διότι η Ρωσία έχει βέτο!

Στο τέλος της συνέντευξής του ο κ. Αρτέμης Σώρρας ξεκαθάρισε ότι η λογική φωνή της «Ελλήνων Συνέλευσις» θα πρέπει να εισέλθει στο Ευρωκοινοβούλιο, για να βάλει πολλά ευρωπαϊκά, αλλά και παγκόσμια θέματα στην ορθή τους θέση.

Τόνισε ότι ο ίδιος εγγυάται ότι ο κάθε ευρωβουλευτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» θα είναι στην απόλυτη ακρίβεια για το όφελος των Ελλήνων πολιτών και της χώρας μας. Η «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι μονόδρομος για την χώρα μας και το μέλημά της θα είναι η αποκατάσταση κάθε βλάβης που έχει συμβεί στην Ελληνικότητα και στην φυσιολογία και το περιβάλλον του Έλλην ανθρώπου και πολίτη!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια